20170401

CyberLink ActionDirector Ultra 2 Full Legal Giveaway Key

CyberLink ActionDirector Ultra 2 Full Legal Giveaway Key serial lisans kodu

CyberLink ActionDirector Ultra 2
CyberLink ActionDirector , hareketli fotoğraf makinesi meraklıları içindir. Bu, nihai eylem kam aksesuarları ve çekimlerinizin heyecanını sergileyen güçlü aksiyon videoları oluşturmanın en iyi yoludur. Bunun yanında inanılmaz derecede hızlı ve kullanımı kolaydır; film yapımının gücünü yeni başlayanlara dahi koyar.

ÇARPICI VIDEOLAR OLUSTURUN

İşlemi sergileyen etkili, profesyonel videolar oluşturun.
Hareket kameraları, maceralarınızı kaydetmenin en iyi yoludur. CyberLink ActionDirector Ultra 2 Full Legal Giveaway Key Serial Lisans Anahtari Bu ham resimlerin, paylaşıma hazır, heyecan dolu, hareket dolu vurgulayıcı makaralara dönüştüğü şey, ActionDirector'ın tasarlandığı şeydir. Ve daha iyi yapacak hiçbir şey yok!

Süper Akışkan Yavaş Hareket Eylemi

Videolarınızda akışkan yavaş hareket efektleri elde etmek için çekimleri 120 ve hatta saniyede 240 çerçeve (FPS) ile alın ve aynı kare hızında dışa aktarın.
Orijinal videonuzun yüksek kalitesini korurken, 120/240 FPS çekimde renk ve objektif düzeltmeleri uygulayın.
Bir video bölümünün tamamını değil, yalnızca bir parçanın yavaş hareketini uygulayın. Zaman alıcı video bölme.
İnanılmaz 4K Filmler

Alınır, düzenlenir ve üretilirken 4K hareketli fotoğraf makinenizde çektiğiniz tüm ayrıntıları ve kristal netliğinde çözünürlüğü saklayın.

Uçtan uca 360 Video Düzenleme

Artık 360 ° aksiyon videolarınızı düzenleyebilir ve arkadaşlarınızın ve takipçilerinizin keyif alabilmeleri için doğrudan Facebook ve YouTube'a yükleyebilirsiniz! CyberLink ActionDirector Ultra 2 Full Legal Giveaway Key Lisans Kodu Başlıkları, efektleri ve geçişleri düzeltin, ekleyin ve görüntülerin nasıl görüneceğinin doğru şekilde görselleştirilmesi için görüntüleme modları arasında geçiş yapın.

Hareketli Ses

Aksiyon video hikayenizi tamamlamak için herhangi bir ses parçasını takın. Basit araçlar, filminizi tamamlamak için filminizi solup dengelemenizi, dengelemenizi ve kalıplar haline getirmenizi sağlar.

HIZLI

Sıkıcı dönüşüm yok. Karmaşık araçlar yok. Hepsi harekete geçirildi!
Can sıkıcı Biçim Dönüşümü Yok

ActionDirector, mevcut en geniş video formatları yelpazesi için piksel mükemmel düzenleme sunmak üzere optimize edilmiştir. Daha az video yazılımı tüm aksiyon kamera dosyalarınızı dönüştürürken, ActionDirector'ın patentli biçimleri yoktur, dolayısıyla beklemek gerekmez. Çekilen herhangi bir formatta hareketli fotoğraf makinenizden görüntüleri içe aktarmanız yeter ve devam etmeye hazırsınız demektir.

Anında Aksiyon Filmleri

ActionDirector'ın güçlü tema tabanlı film yapımcısı, hareketli görüntü klasörlerini, paylaşım için mükemmel olan vurgulardan oluşan aksiyon kliplerine dönüştürmenin cevabını sunar.

1. Adım 
Hazır eylem şablonlarından geniş bir seçim yapın.

2. Adım 
Videolarınızı ve fotoğraflarınızı belirtilen konumlara sürükleyip bırakın.

3. Adım 
Videonuzu üretin ve arkadaşlarınızla ve ailenizle anında paylaşın.

Sürükle 'n' Bırak Storyboard Oluşturma

Storyboard film yapımı, zaman çizelgesi düzenlemesine esnek, hızlı ve çok sezgisel bir alternatiftir. Klipslerin yeniden düzenlenmesi ve yeniden düzenlenmesi basit sürükle 'n' bırakma ile kolaylıkla başarılabilir. Eklenen video efektlerini veya geçişleri görün ve bir defada sahnenin tüm film dizisini izleyin.


Tek tıklamayla yapılan iyileştirmeler. Anında filmlere adım adım rehber


Bir düğmeye tıklamakla ortak aksiyon video sorunlarına dikkat edin. Bu hızlı videolarda onu harekete geçirin.

Lens Düzeltme
Renk ve Beyaz Ayarı
Video Kararlılığı
Temiz ve Akıllı Çalışma Alanı

ActionDirector, zarifçe basit bir tasarımla işleri basit tutmak için çok çalışır. Tüm modüller, kullanıcıları eylem şov ürünlerinin üretimi boyunca yönlendiren rafine kontroller içerir.

Hepsi bir arada işlemler

Menü seçenekleri katmanı üzerinden katman taramaya gerek duymadan kullanmak istediğiniz özellikleri bulun. ActionDirector, sezgisel bir arayüzde istediğiniz tüm özellikleri bir araya getirir.

CyberLink ActionDirector Ultra 2 License key: ADT8E-DEAMH-BQ8DL-LKLAJ-Z6CG6-26EHX

No comments:

Post a Comment