20170503

Doclock Serial

DocLock 2017 Serial, Serial, Lisans Anahtari, Lizenz, DocLockRegister Code, Lisans Kodu, Etkinlestirmek

DocLock 2017 Key
Dosyaları, Klasörleri ve Belgeleri Güvenli Hale Getirin ve Parola ile Koruyun
DocLock 2017 Key, DocLock Serial, DocLock Lisans Anahtari, DocLock Lizenz, DocLock Register Code, DocLock Lisans Kodu, DocLock Etkinlestirmek.
Önemli Dosyaları veya Klasörleri Şifre Koruması
Basit Kilit Koruma için Sürükle ve Bırak Teknolojisi
Kilitli Dosyaları Paylaş / E-postala
Basit Kullanım Kolaylığı
Kompakt Dosya Boyutu
Tüm Güvenlik Yazılımını Tamamladı
DocLock - Kişisel Güvenlik Açığı Bilgilerinizi Güvenceye Alın

Hepimiz bilgisayarımızda vergi iadeleri, mali belgeler, tıbbi kayıtlar, fotoğraflar, videolar veya diğer öğeler gibi yalnızca çocuklarımızın, oda arkadaşımızın, IT çalışanlarının veya diğerlerinin gelmesini istemediğimiz hassas ve kişisel bilgiler içeren dosyalarımız var. Görmek için bilgisayarımızla temasa geçin. Bu önemli dosyaların güvenli ve güvende kalmasını nasıl sağlıyorsunuz? DocLock, bilgisayarınızdaki herhangi bir dosya veya klasörü kolaylıkla parola korumanıza olanak tanır. Güvenli dosyanızı yanınızda götürmeniz mi gerekiyor? DocLock , herhangi bir bilgisayarda kullanılmak üzere disk veya taşınabilir sürücü vasıtasıyla kolayca taşınmasını sağlar. Hassas bilgileri bilgisayarınıza erişebilen herkesten tamamen güvende tutun ve kişisel bilgilerinizi her zaman kontrolünüzde tutun.

DocLock Özellikleri

Dosyaları, Klasörleri ve
Belgeleri Güvenli Olarak Kilitleme docLock, kilitlemek ve parola korumak istediğiniz dosyaları, klasörleri, belgeleri, fotoğrafları, videoları, Zip dosyalarını, PDF dosyalarını ve diğer dosyaları seçmenizi sağlar. Sadece güvende tutmak istediğiniz dosyaları güvence altına alın.

Kaybedilen veya Çalınan Kişisel Bilgiden Korunmak
docLock, kişisel veya hassas bilgileri saklamanın basit bir yolunu sağlar. Kimlik hırsızlığı, mali kayıp ve gizlilik istilasına karşı kendinizi koruyun.

Kullanımı Kolay Dakikalar içinde
yükleyin ve çalıştırın. İlk dosyanızı birkaç saniye içinde kilitlemek için "Başlarken" ekranını izleyin. Yardım dosyalarına, dokümantasyona veya kullanım kılavuzuna bakmanıza gerek yoktur veya başlamak için komşu bilgisayar gurusunu aramanız gerekmez.

Sürükle ve Bırakma Kilitleme
/ Kilidini Açma Teknolojisi 3 kısayol seçeneğiyle bir belgeyi yıldırım hızında kilitle / kilidini aç; 1) dosyayı docLock'a sürükleyip bırakın, 2) dosyayı sağ tıklayın ve Kilitle / Kilidini Aç'ı seçin ya da 3) istediğiniz dosyaya göz atın. Çok hızlı!

Kilitli Dosyalar Paylaşma / Paylaşma
docLock, oluşturduğunuz şifreye sahip oldukları sürece kilitli herhangi bir dosyayı e-posta, disk veya taşınabilir sürücü vasıtasıyla bir arkadaşınızla paylaşmanıza izin verir. Dosyaya erişebilen tek kişinin alıcı olacağından emin olun.

Taşınabilir Sürüm
HERHANGİ BİR bilgisayarda farenizin basit bir tıklama ile taşınabilir bir sürüm yaratarak sizinle birlikte herhangi bir kilitli dosyayı al. Dosyalarınızı bellek çubuklarına, USB sürücülerine, flash sürücülere, harici sabit disklere veya dosyaları taşımak veya depolamak için kullandığınız başka herhangi bir aygıta kaydedin.

Tüm Güvenlik
Yazılımını tamamlar docLock, tüm güvenlik ve PDF yazılımlarıyla çalışır. Dosyalarınızı kilitleyerek Anti-Virüs, Anti-Malware, Anti-Spyware, Güvenlik Duvarı ve PDF Yazılımına ek bir koruma katmanı ekleyin.

Şifre Jeneratörü
docLock size güçlü bir şifre oluşturmanızı sağlar. Otomatik olarak, harfleri, büyük ve küçük harfleri, sayıları ve simgeleri içeren ve kilitli dosyalardan en üst düzeyde şifre koruma sağlayan bir şifre oluşturacaktır. Parolalarınızın çatlamaması imkansız olduğundan emin olun.

Fotoğraflarla Şifreler gizlemek
Bazen şifreleri hatırlamak zordur, yerine bir fotoğraf hatırlıyorum. Hayatınızı kolaylaştırmak için docLock, seçtiğiniz herhangi bir fotoğrafta şifrenizi gizleyebilir (JPEG, Bitmap veya PNG dosyası). Basitçe herhangi bir şifre seçin ve ardından dosyanın kilidini açmaya hazır olduğunuzda, köpek Sparky fotoğrafındaki şifreyi gizlemesi için docLock'a söyle, sadece Sparky resmini seçin ve dosyanız kilidini açacaktır.

Parolaları Yönetme İstediğiniz
zaman kilitli bir dosyanın şifresini değiştirin . Sadece şifreyi değiştirmek istediğiniz dosyayı seçin ve yeni bir şifre seçin. Parolaların güncellenmesi kolaydır ve nihai güvenliğin korunmasına yardımcı olur.

Güvenli Silme
Silinen bir dosyanın sıklıkla sabit sürücüsünden kurtarılabilir durumda kalması. DocLock Güvenli Silme, dosyaların kolayca çıkarılmasını sağlar; böylece tamamen kurtarılamazlar.

Temiz Boş Alan
docLock bilgisayarınızın sürücüleri üzerindeki tüm boş alanları temizler. Bu, silinmiş öğelerin geri alınamayacağının garantiye alınmasına yardımcı olur ve bilgisayarınız, eski dosyaların kalıntılarını kaldırarak sorunsuz çalışmaya devam eder.

WiFi Belge
Güvenliği Yerel bir kafede, bir havaalanı ya da otel üzerinden seyahat eden herhangi bir WiFi ağına bağlanın, zırhların bile kilitli dosyalarınızı görüntüleyemeyeceğini ya da okuyamayacağını bilerek tam bir zihinle. Hareket halindeyken bilgileriniz her zaman özel ve kontrolünüz altında tutulur.

Gelişmiş
Özellikler Gerçekten onu bir sonraki seviyeye taşımak isteyenler için, kilitlenen tüm dosyalarınızın ve klasörlerinin eksiksiz ve eksiksiz kontrolü için 8 farklı şifreleme algoritması arasından seçim yapın. Bu, kilitli dosyalarınızın tamamen güvenli kalmasını sağlar.


DocLock 2017 Key, DocLock Serial, DocLock Lisans Anahtari, DocLock Lizenz, DocLock Register Code, DocLock Lisans Kodu, DocLock Etkinlestirmek
AZV8BY-9GYCH6-3VS5AE-SQ62B5-WCRQSB-AXVHUL

No comments:

Post a Comment