20170514

Gilisoft RAMDisk Key


Gilisoft RAMDisk
RAMDisk, Gilisoft RAMDisk key, Gilisoft RAMDisk serial, Gilisoft RAMDisk lisans, Gilisoft RAMDisk lizenz,
Gilisoft RAMDisk full key, Gilisoft RAMDisk activation key, Gilisoft RAMDisk register key, Gilisoft RAMDisk key code..
PC ve Dizüstü Bilgisayar Tabanlı Oyunlar Kullanan Oyunseverler için Astounding Performans İyileştirmeleri Sunuyor
İnternet Tarama Deneyimini Hızlandırır
Internet Gizlilik, Güvenlik ve Kötü Amaçlı Yazılım Korumasını Geliştirir
Optimize edilmiş video ve ses üretimi veya sunumu
Yaşamınızı Uzatır ve SSD'nin Performansını Artırır.
Derlemeler Sırasında Yazılım Geliştiricilerine Optimize Edilmiş Performans Sağlar, MS Visual Studio gibi Geliştirme Yardımcılarının Kullanımı ve Veritabanı Hızlandırmasını Gelişmiş Uygulamalara Sunar.

Gilisoft RAMDisk Ne Yapıyor?
GiliSoft RAMDisk, bilgisayarınızdaki tüm belleğinde saklanan bir diske sahip olmanızı sağlayan yüksek performanslı bir RAM disk uygulamasıdır. Bellek, fiziksel sabit disklerden çok daha hızlı olduğundan, daha yüksek bir performans elde etmek için verileri hızlı bir bellek içi diskte okuma / yazma. Bilgisayarda bulunan GiliSoft RAMDisk tarafından oluşturulan sanal disk RAM'i Windows Gezgini'nde ve diğer uygulamalarda erişilebilir durumda. Bir fiziksel disk gibi bir RAM diski de bir ağdaki diğer bilgisayarlar tarafından erişilebilecek şekilde paylaşılabilir! Boyutunu (sisteminizdeki RAM miktarına bağlı olarak), sürücü harfini ve dosya sistemini seçersiniz. Dosyaları kopyalayabilir, taşıyabilir ve silebilirsiniz.

Neden Gilisoft RAMDisk'i Seçmelisiniz?
Performansı artırmak ve verilere erişimi hızlandırmak için bir GiliSoft RAM disk kullanın. Sistem sabit diskinin aksine bir RAM diski, ses ve ısı üretmek için hareketli parçalar içermez. Bilgisayarınızın belleği sabit diskten çok daha hızlı olduğu için bir RAM diski uygulama performansını büyük ölçüde geliştirir. Veritabanları, derleyiciler ve grafik tasarım programları, bir bilgisayarın kaynaklarına vergi getiren büyük miktarda veriyi işler. Bir RAM disk sürücüsü, verileri işlemcide daha dengeli bir hale getirir ve web sayfalarına göz attığınızda tarayıcınızın önbellek belleğine önemsiz veriler yazılır. Tarayıcınızın önbelleğini bir RAM diskinde çalıştırıp oturumunuzu bitirdiğinizde disk görüntü dosyasını kaydetmeyerek, istenmeyen önbellek dosyaları otomatik olarak silinir ve sabit disk alanından tasarruf edilir. Son olarak, RAM sürücüsü fiziksel bir sabit sürücüye göre çok daha az enerji kullanır.

Gilisoft RAMDisk Key

GiliSoft RAMDisk is a high-performance RAM disk application that lets you have a disk on your computer entirely stored in its memory. As the memory is much faster than physical hard disks, reading/writing data on a fast in-memory disk to achieve a higher performance. The virtual disk created by GiliSoft RAMDisk residing in the computer RAM accessible in Windows Explorer and other applications. Like a physical disk, a RAM disk can also be shared so as to be accessed by other computers on a network! You choose its size (depending on the amount of RAM in your system), drive letter, and file system. You can copy, move and delete files on it.

Gilisoft RAMDisk Free Download

Gilisoft RAMDisk - 1 PC / 1 Year free update

Gilisoft RAMDisk - 1 PC / Liftetime free update

Gilisoft RAMDisk - 3 PC / Liftetime free update

The discount coupon & your local VAT (Value added tax) will be applied at checkout automatically include your local currency will be converted.

No comments:

Post a Comment