20170521

TuneFab Apple Music Converter Key

TuneFab Apple Music Converter serials, TuneFab Apple Music Converter keys, TuneFab Apple Music Converter register key, TuneFab Apple Music Converter lizenz

TuneFab Apple Music Converter
TuneFab Apple Music Converter, TuneFab Apple Music Converter serial, TuneFab Apple Music Converter key, TuneFab Apple Music Converter activation key, TuneFab Apple Music Converter lizenz, TuneFab Apple Music Converter lisans, TuneFab Apple Music Converter lisans anahtari, TuneFab Apple Music Converter full key, TuneFab Apple Music Converter full serial, TuneFab Apple Music Converter register key, TuneFab Apple Music Converter lizenz key, TuneFab Apple Music Converter full lizenz key, TuneFab Apple Music Converter full lizenz code, TuneFab Apple Music Converter full serials...
Apple Müzik Dönüştürücüsü
Apple Müzik'den indirdiğiniz tüm çalma listelerinin ve müzik parçalarının, abonelik hizmeti iptal edildiğinde kaldırılması büyük üzücü. Sınırlamayı kaldırıp Apple Music'i istediğiniz gibi uzun süre tutmak ister misiniz? TuneFab Apple Müzik Converter görev kolay ve hızlı başa çıkmak için yapar. Apple Music, iTunes M4P şarkıları ve AA / AAX sesli kitapları düz MP3, AC3, AIFF, FLAC vb. Formatlara dönüştürebilir, böylece daha fazla özgürlük ile tadını çıkarabilirsiniz. Apple Music'in yedeğini alabilir, en sevdiğiniz cihazlardan herhangi birinde müzik dinleyebilir ve hatta onları CD'ye yazabilirsiniz!

Apple Müzik Şarkılarını kolayca dönüştürme
M4P şarkılarını MP3, M4A, AC3, AU, AC3, FLAC, AIFF veya MKA gibi yaygın formatlara dönüştürerek Apple Müzik servisi veya iTunes Store üzerinden satın aldığınız şarkıları tam olarak kontrol edebilirsiniz. Satın alınan şarkıyı ve çalma listesini aboneliği iptal ettikten sonra bile saklamak isteyenler için ideal bir yazılımdır.

M4B, AA, AAX Sesli Kitap Dönüştürücü
ITunes M4B ve Audible AA, AAX dosyaları ile çalışır. Audiobook'u popüler MP3, M4A, AC3, FLAC vb. Haline dönüştürdükten sonra, Android, PS4, Xbox One, Araç Oynatıcı, Tabletler vb. Gibi çeşitli cihazlarda Sesli Kitapların keyfini çıkarabilirsiniz. Sesli Kitapları M4A / MP3 dosyalarına dönüştürme.

iTunes Video'dan Ses Çıkarın
ITunes filmleri, iTunes müzik videoları, TV şovları ve Podcast'leri içeren iTunes videolarından (M4V) ses dosyalarını ayırabilir ve ses parçasını mükemmel kalitede çeşitli çıktı formatlarına dönüştürebilirsiniz. Bunu yaparak, ses dosyalarınızı herhangi bir sınırlama olmaksızın herhangi bir cihazda çalabilirsiniz.

Hızlı ve Özelleştirilebilir Seçenekler
Bit oranı, Codec, Örnek oranı gibi ses parametrelerini ayarlayarak çıkış sesini tamamen özelleştirin; Toplu dönüştürme modu ve 16 kat daha hızlı dönüştürme hızı ile daha fazla zaman kazanın; Çıktı MP3 / M4A dosyalarında ID3 etiketlerini ve meta veri bilgilerini saklayın; ITunes müzik kütüphanesine ve diğer ses dosyalarına iTunes'dan kolay ve hızlı erişin.


TuneFab Apple Music Converter Registration key for Windows: 501ba7bc2a2f6a032a1142b46c60a775c9915eeb

TuneFab Apple Music Converter Registration key for Mac: 32f012735d8af1307e33dae8af61096f12482d85



2 comments:

  1. Please, by the love of Lord, post here a new lincese code for this wonderful program.. The actual code expired!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi,
      There is currently no new license key available for TuneFab Apple Music Converter!
      Continue to follow :)

      Delete