20170608

Leawo Video Converter Ultimate Key Serial

Leawo Video Converter Ultimate lisans anahtari, Leawo Video Converter Ultimate etkinlestirme kodu

Leawo Video Converter Ultimate Key, Serial, Lizenz, Lisans Anahtari, Lisans Kodu, Etkinlestirme Kodu, Ürün Anahtari, Activation Key, Register Key, 2017-2018, Full 2017.

Çevrimiçi videoyu indirmek, DVD video dönüştürmek ve videoyu DVD, Blu-ray'e yazmak için her şey dahil medya çözümü
Basit bir dönüştürücüden daha fazlası için, bu medya çözümü video ve DVD'yi dönüştürebilir, videoyu DVD / Blu-ray'e yazabilir, çevrimiçi videoları indirebilir, çevrimiçi videoları sorunsuz izleyebilir, fotoğraf slayt gösterisi oluşturabilir - film deneyimini büyük ölçüde geliştirebilir.
Video / DVD'yi birden fazla amaç için 180'den fazla formatta video veya ses haline dönüştürün;
YouTube, Facebook, Veoh gibi çeşitli video paylaşım sitelerinden videolar indirin;
Dönüştürme ve DVD / Blu-ray disk, klasör veya ISO Resim Dosyaları kolayca DIY özelliklerinin büyük miktarda ile video yakmak.
6 farklı 3D efektte 2D video, DVD, Blu-ray kaynaktan 3D filmler oluşturun.
Fotoğraf slayt gösterisi hazırlayın ve Blu-ray / DVD'ye fotoğraf slayt gösterisi hazırlayın.

Leawo Video Converter Ultimate Key 2018

Leawo Video Converter Ultimate V7.2.1.4 ile daha iyi film deneyimi yaşayın
Bir biçim uyuşmazlığı sorunu, bir film gecesini kolayca mahvedebilir. Bununla birlikte, Leawo Video Converter Ultimate V7.2.1.4 ile her gece harika bir film gecesi olabilir. Leawo Video Converter, filmlerin keyfini kolaylaştıran bir all-in-one medya çözümüdür. Bu bir video dönüştürücü, Blu-ray brülör, DVD yazıcı, DVD dönüştürücü ve video downloader. DVD ve video, AVI, MP4, WMV, FLV, RMVB, MPEG, 3GP, MKV, MP3, AAC, vb gibi 180'den fazla formatta dönüştürebilir. Profesyonel bir yazıcı olması nedeniyle, Blu-ray / DVD diskler, klasörler veya hatta ISO İmaj Dosyaları, evdeki Blu-ray / DVD oynatıcı veya TV setindeki filmlerin tadını çıkarmak ve çeşitli fotoğraflardan fotoğraf slayt gösterileri oluşturmak ve kolayca Blu-ray / DVD'ye yazmak için. Ayrıca YouTube, Veoh, AOL, VEVO, vb gibi çevrimiçi videoları da indirebilirsiniz.

Temel Özellikleri
Format sorunlarını zahmetsizce çözmek
Çeşitli formatlara video, DVD dönüştürme 
Bir video dönüştürücü olarak hareket eden Leawo Video Converter Ultimate V7.2.1.4, 180'den fazla format arasında kolayca video dönüştürme yapabilir (ortak video, HD video ve çevrimiçi videolar dahil): AVI, MP4, WMV, FLV, RMVB, MPEG, 3GP, MKV, MP3, WMV, WAV, AAC, OGG, M4A vb.

DVD oynatıcıdan DVD filmleri izleyin Ayrıca Leawo Video Converter Ultimate V7.2.1.4, DVD dönüştüren bir program olarak AVI, MP4, WMV, FLV, RMVB, MPEG, 3GP, MKV, MP3, WMV, WAV formatındaki ortak / HD video ve ses dosyalarını DVD'ye dönüştürebilir , AAC, OGG, M4A, vb DVD oynatıcılar için kapalı zevk için.

Leawo Video Converter Ultimate Key serial license lizenz

Birden fazla kullanım için DVD,  video
dönüştürme Leawo Video Converter Ultimate, DVD / video dönüştürerek çoklu amaçlara ulaşmanıza yardımcı olur: iMovie, Final Cut Pro gibi video düzenleme yazılımlarında düzenleme, YouTube, web sitesi veya blogda paylaşma, hatta iPhone'da oynatma (iPhone 6 dahil), iPad, Lumia, Galaxy S5, HTC One, vb.

Olağanüstü ev yapımı Blu-ray, DVD oluşturmak
Çeşitli videolardan Blu-ray DVD yazmak
 Evde mükemmel Blu-ray / DVD oluştururken, bu medya dönüştürücü paketi, MP4, MPG, WMV gibi çeşitli biçimlerde videolardan disk, klasör veya ISO Görüntü Dosyasında HD Blu-rayDVD filmleri oluşturabilir , 3GP, FLV, M4V, MPEG, MKV vb. Ve kamera videoları, çevrimiçi videolar gibi çeşitli video kaynakları.

Kullanıcı dostu disk şablonu DIY özellikleri Evden Blu-ray, DVD yapımı sırasında, bu kolay ortam dönüştürücü yazılım, kullanıcıların özelleştirilmiş disk menüsü almalarını sağlamak için yararlı ve kullanıcı dostu DIY özellikleri sağlar: disk menüsü ve şablonu özelleştirme, DIY arka planı Müzik ve arka plan, metin başlığını, yazı tipini, rengi vb. ayarlayın.

Leawo Video Converter Ultimate Key code serial etkinlestirme kodu

Çevrimiçi videoların mükemmel çevrimdışı film deneyimi
Çevrimdışı zevk için çevrimiçi videoları indirin Yerleşik bir çevrimiçi video indiricisi olan Leawo Video Converter Ultimate, film severlerin, hemen hemen tüm video paylaşım sitelerinden (YouTube, dailymotion.com, metacafe.com, blip.tv, veoh) videoları kolayca indirmelerine yardımcı olur. Com, liveleak.com, videobash.com, funnyordie.com, aol.com, break.com, vevo.com, vb.

Çevrimiçi videoları sorunsuz oynatın ve izleyin Aside çevrimiçi videoları indirmek için bir çevrimiçi video downloader olan bu medya dönüştürücü paketi bir çevrimiçi video hızlandırıcısı ve bir flash video oynatıcı alır. Bu kolay ortam dönüştürücü yazılımın bu iki aracı birlikte çevrimiçi video yüklemeyi hızlandırabilir ve çevrimiçi videoları sorunsuz oynatabilir.

Leawo Video Converter Ultimate Key ürün anahtari lisans anahtari etkinlestirme kodu 2018

Ev fotoğraflarını ve resimlerini tam olarak kullanın
Fotoğraf slayt gösterisini kolayca oluşturun.
Fotoğraf yükleme, fotoğraf slayt video ve ses düzenleme özellikleri ile fotoğraf slayt gösterisi oluşturun. Oluşturulan fotoğraf slayt gösterilerini istediğiniz zaman birden çok kullanım için istediğiniz biçime dönüştürün. Birkaç tıklamayla tatmin edici fotoğraf slayt gösterileri alın.
Blu-rawy,  DVD'ye
Slidesho''ar Blu-ray / DVD'ye yazdırma özelliğine sahip olan Leawo Video Converter Ultimate kolayca slayt halinde fotoğraflar üretir ve daha sonra oluşturulan slaytlara Blu-ray / DVD'ye kolaylıkla yazılmasına yardımcı olur, büyük bir grup disk menüsü şablonu ile mevcut.

2D videolardan kolayca 3D filmler oluşturun.
2D'den 3D'ye dönüştürebilme
Dahili 2D-3D dönüştürücüye sahip Leawo Video Converter Ultimate, 3D MKV, 3D MP4, 3D AVI, 3D WMV vb. Uygulamalarda kaydetmek için insanların 2D Blu-ray / DVD / videoların dışına 3D filmler oluşturmalarına kolayca yardımcı olur. Çeşitli 3D TV ve oyuncular için 3D Blu-ray / DVD oynatıcılarda oynatmak için 2D videolardan 3D Blu-ray / DVD filmleri oluşturabilirsiniz.
3D efekti ve 3D
derinliği ayarlayın Bu medya dönüştürücü paketi, Kırmızı, Camgöbeği, Kırmızı, Yeşil, Kırmızı / Mavi, Mavi / Sarı, Araya Girilmiş ve Yan Yanlar da dahil olmak üzere 3B film oluşturma için 6 farklı efekt sunar. Bu arada, çıktı 3D filmlerin 3D Derinliği, daha canlı 3B efekt için -50'den +50'ye ayarlanabilir.

Leawo Video Converter Ultimate Key serial 2018

Altyazı ve ses
parçaları seçin İsterseniz kaynak dosyalardan altyazılar ve ses parçaları seçin veya video kaynaklarına harici altyazı ekleyin.

Tek dosyaları birleştirme
sürekli keyfi için iradesiyle Birleştirme bir dosya içine tüm dosyaları veya seçilen dosyaları.

Yerleşik oynatıcı ve kamera ile dahili oynatıcı
ortam dosyalarını oynatın. Medya dosyalarını oynatırken ekran görüntülerini dahili kamera ile çekin.

Leawo Video Converter Ultimate Key Serial Lizenz Lisans Anahtari Ürün Anahtari 2017-2018
M-AB4A4DDA31A618EB520FBFEFD98D3E

No comments:

Post a Comment